Honda Insight 2010: airbag gascyclinder weerstand

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 65

Waarschuwing 'check system' en het rode airbag symbool op de dashboard blijft branden. De Honda dealer heeft het probleem 'uitgelezen'. De uitleesbevinding staat hier in de afbeelding. Advies is 'vervang airbag'. Gordijn airbag links voor mijn auto vind ik op het internet voor prijzen tussen de 25 en 100 euro, maar het nieuwe Honda onderdeel kost meer dan 1000 euro. Is er een elektronica specialist die deze vervanging voor mij kan doen?

OudeStok

Geplaatst door OudeStok , lid sinds 4 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Wat wil je dat de electronica expert doet dan ?

harry4203 PRO, 4 maanden geleden

ik zou eerst eens door een diagnosespecialist/garage uit laten zoeken waar het probleem zit. kan heel goed bedrading of stekkerprobleem zijn.

Pivavar, 4 maanden geleden

Weerstand in de stekkerverbinding. Was destijds niet ongewoon bij de eerste series. Verbinding overbruggen. Of laten doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Insight of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.