Honda Civic: Krukaspoellie

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5Ivtec-e ls

KRUKASPOELLIE ZIT EEN KLEINE SLAG IN IS DAT ERG????


(( HONDA CIVIC 1.5I VTEC-E LS ))


heb er namelijk zelf geen verstand van want ik heb begin dit jaar distributie riem laten vervangen en vee-snaar bij honda dealer alles was goed maar sinds kort maakt de auto een raar geluid bij even gas geven en loslaten dus er rommeld wat ergens bij de distributieriem,iemand heeft er naar gekeken en zegt zelf s dat de krukaspoellie beweegt of er een kleine slag in zit ((heb het zelf ook gezien))


dus mijn vraag is wat moet ik doen ? kan ik zo door blijven rijden?


ik hoor het wel...


mengel

mengel

Geplaatst door mengel (70) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Siem Bijman (145) PRO, 13 jaar geleden

Als je begin dit jaar de distributie bij een Honda dealer hebt laten vervangen, is de eerste stap om daar contact mee op te nemen en hen daar naar te laten kijken. Als er iets mis is met een poelie van de krukas en die is begin dit jaar losgeweest om de distributieriem te vervangen, kan er misschien een verband zijn.

Dus niet afwachten tot de motor in de soep loopt en zeker niet door blijven rijden!

mengel (70), 13 jaar geleden

hallo ik ben geweest bij de honda dealer en die hebben mijn distributieriem wat losser gezet en het geluid is wel weg maar de KRUKASPOELIE blijkt volgens hun goed te zijn en volgens de monteur mag er een kleine slag hebben ((NIET VEEL!!!!)) DE DEALER VERTELDE MIJ OOK DAT DE WATERPOMP EN SPANROLL NIET TE HOEVEN VERVANGEN BEGIN DIT JAAR TOEN IK DE DISTRIBUTIE,VEESNAAR EN STUURBEKRACHTING RIEM HAD LATEN DOEN....

en er is wel een ratelende geluidje bij stationair draaien rond of richting de distributieriem of dynamo in ieder geval daar ergens! en als de fan aanslaat hoor je het meer , reageer ff als je wat weet.......

maar ik ken iemand die ook monteur is en die dagelijks met honda's werkt en zei dat het tog niet goed is en beter dat je het vervangt HEB IK INMIDDELS LATEN DOEN BIJ TCC te bleiswijk 2E HANDS EN EEN LICHTERE KRUKASPOELIE,maar het scheelt niet erg veel met de orginele krukas hij slingert wel minder heel lichtjes!

volgens mij heeft de dealer een paar dingens niet goed gedaan!?


ik wacht jullie reactie's af....

mengel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.