Honda Accord: Motor start niet altijd

Bouwjaar: 1997

De auto wordt elke werkdag gebruikt 40km aan een stuk heen en terug.Wordt auto op zondag niet gebruikt, dan krijk ik hem maandagmorgen niet aan de "praat" (kan wel 5 min.doorstarten)je hoort de motor niet 1 keer aanslaan.De auto moet dan aangeduwd worden,en loopt dan een paar honderd meter op "3 poten". De bouygies,bouygieskabels,verdelerkap en rotor heb ik inmiddels al vervangen.Wie heeft er een oplossing voor. b.v.d.

twilh008

Geplaatst door twilh008 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

lijkt meer op een brandstofprobleem. Scheurtje in de aanvoerleiding zodat heeel langzaam de brandstof terugzakt naar de tank ?

Bennie1061 (0), 19 jaar geleden

Ik heb een vergelijkbaar probleemgehad die staat ook hier op de site beschreven. Inmiddels heb ik het gevonden en opgelost. Bij mij was de "hoofdbrandstof relais" wegens water schade ernstig geoxideerd. hierdoor werden de injectoren niet bediend wat resulteerde en in wel startend geluid maar niet het daadwerkelijk aanslaan. Deze hoodbrandstof relais kan wel eens vuil zijn of de solderingen gaan wel eens los zitten. Haal hem uit elkaar en kijk er eens naar. www.decrxgarage.nl staat een duidelijke uitleg.

Ik heb gekenen naar een nieuw relais bij de dealer koste me 74.15 ex btw. dat ga ik niet doen en ben nu op zoek naar een sloopauto.

Maar in jou geval zou ik hem eens goed schoon maken.


Hoop dat je hier wat aan hebt. suc6.


Bij een honda prelude zit deze naast de zekeringen kast onder het "coin"bakje. hij zit aan de zekeringenkast vastgeklikt.


Bennie Huiskamp

twilh008 (0), 18 jaar geleden

Het probleem is nog niet opgelost, maar heeft zich sinds 20/4/05 ook niet meer voorgedaan !!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.