Honda Civic: motormanegment lampje

Bouwjaar: 1991

Tijdje geleden honda civic 1.5 i 16v GL aangeschaft waar ik als volgt een lekkende waterpomp en distributie riem + thermostaat aan vervangen heb . Nu blijf ik houden dat zowel bij lagere snelheden als ook bij de hogere snelheden hij nog het lampje van de motor aangeeft . Voor de rest rijdt hij perfect geen inhouden en mooie 1000 toeren stationair . Hij houd ook niet in bij optrekken of bij hogere snelheden . Wat zou dit kunne zijn ??

carlO1522

Geplaatst door carlO1522 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Peter8838 (0), 18 jaar geleden

Uit laten lezen bij Honda-dealer geeft waarschijnlijk uitsluitsel.

carlO1522 (0), 18 jaar geleden

Ja die optie had ik zelf ook aan gedacht maar daar zullen ze dan wel weer een hoop geld voor rekenen

Het is de laatste tijd (na thermostaat vernieuwd te hebben ) dat hij bij hogere snelheden zeg een 100 a 110 kmh het motormanagement lampje aangeeft .

Voor de rest blijft hij dan wel rijden zoals het hoort geen horten of stoten of inhouden of dergelijke dingen

Peter8838 (0), 18 jaar geleden

Zou goed de lambdasonde kunnen zijn. Maar, zoals eerder gezegd, uitlezen is de snelste en waarschijnlijk ook goedkoopste manier om erachter te komen. Bel eens naar de dealer en vraag eens wat hij rekent alleen voor uitlezen. Vragen kan altijd.

carlO1522 (0), 18 jaar geleden

Ja inderdaad valt het mee net gebeld en voor €17.50 euro kunne ze dat ff doen + resetten ze hem dan ook (omdat er blijkbaar ook nog een oude fout in kan zitten ) waardoor hij het lampje weer kan geven

carlO1522 (0), 18 jaar geleden

Ben ff geweest en de computer gaf een snel knipperend lampje wat volgens de garagehouder een probleem met de lambasonde is . Dus binnekort ff vervangen

Bedankt voor het advies/info

groeten carlo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.