Remmen sponzig na botsing

Bouwjaar: 0000

Beste allen,

Een maand geleden heb ik een frontale botsing gehad, waarbij schade aan mijn auto is ontstaan. Bij dit ongeluk had ik ook hard op de remmen getrapt.

De garage heeft mijn radiateur, aircoradiateur en voorfront vervangen. Nadat ik de auto ophaalde mertke ik dat de remmen pas heel laat reageerden, alsof ik er doorheen trap. Helemaal geen druk meer.

De auto teruggebracht, maar de garage kon het probleem niet vinden. Alles is ontlucht, remvloeistof vervangen. Verder geen lekkage kunnen vinden. Remschijven en blokken zagen er ook goed uit. Vervolgens een andere rembekrachtiger geprobeerd, dat bleek het ook niet te verhelpen.

Ik heb de auto weer meegekregen en ben een beetje radeloos. Kan iemand mij hierin adviseren?

Alvast bedankt,
Cem

Calaboos

Geplaatst door Calaboos , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Insight? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Heb je achter trommelremmen ?

    Merk dat ik helemaal geen info over mijn auto heb geplaatst. Ik heb ern hyundai i20 1.4 uit 2009. Ik heb dus schijfremmen. - Calaboos, 5 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Hoofdremcilinder kan ook stuk getrapt zijn

Calaboos, 5 maanden geleden

Merk dat ik helemaal geen info over mijn auto heb geplaatst. Ik heb ern hyundai i20 1.4 uit 2009. Ik heb dus schijfremmen.

Beunhaas PRO, 5 maanden geleden

Ik hou het ook op een hoofdremcilinder die het nog maar half doet (1 of beide zuigers stuk)

Calaboos, 5 maanden geleden

De hoofdremcilinder is vandaag vervangen (wel 2e hands), maar het probleem is niet verholpen.

harry4203 PRO, 5 maanden geleden

Van hyundai weet ik het niet, maar er zijn veel auto's waarbij het remsysteem moet worden ontlucht mbv een tester om tijdens het ontluchten de abs-pomp aan te sturen. Dit om goed alle lucht te verwijderen. Is dit correct uitgevoerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Insight of stel zelf een nieuwe vraag.