Honda Civic: reservewiel

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo

de civic 2007 1800 cc Type S (3 deurs) beschikt niet over een reservewiel, past een noodreservewiel (thuiskomer) van een civic uit 1998 (EJ9) ook op de civic uit 2007?

dank voor info

mvg Guy

Hondaworld

Geplaatst door Hondaworld (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Pivavar (50), 9 jaar geleden

Minimaal 16 inch, dus dat zal wel niets worden. Maar er is een kitje te koop (dus niet de losse onderdelen apart) en dat kost niet de wereld. Dacht ik. Een dealer er naar vragen is in elk geval gratis.

Hondaworld (0), 9 jaar geleden

Die kits ken ik maar als je ergens op reis een klapband hebt in the middle of nowhere op een zondag :-) zou ik graag zelf mijn wiel wisselen. Misschien van een ander merk maar die ook past?.....

Pivavar (50), 9 jaar geleden

Die kit die ik bedoel bestaat uit een thuiskomer (velg + band), opbergbak (onder in je kofferruimte) stickertjes (want Japans, dus waarschuwen voor alles) en zo. Volgens mij precies waar je naar op zoek bent.

Hans4040 (320) PRO, 9 jaar geleden

Om even op de vraag te antwoorden;

Volgens deze site http://www.fznederland.com/?/steekwijzer... wel.

Pivavar (50), 9 jaar geleden

Alleen kloppen de gegevens op die site van geen kant. Civic 2007 is 5x114,3 ET55 64.1. Dus nog los van de ruimte in de velg (remklauw + plaat achter de remschijf).

Hondaworld (0), 9 jaar geleden

Die kit klinkt interessant,, als ik die google, geen enkele afbeelding.... Is dat van Honda zelf of een ander merk? (maakt mij niet uit)

Pivavar (50), 9 jaar geleden

06KIT-SMR-G01HE zou wel eens het goede nummer kunnen zijn. Temporary spare wheel Civic googled meteen goed.

Hondaworld (0), 9 jaar geleden

Sinds gisteren hebben we de wagen. Die kofferruimte, daar kan inderdaad zo'n thuiskomer in. En het opgegeven nummer klopt. Nu nog de meest voordelige kiezen ;); Dus opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.