Honda Prelude: Start Niet

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik had nog geen enkele keer problemen gehad bij het starten en ineens nadat ik wat boodschappen had gedaan wilde ik mijn auto terug starten en huiswaarts rijden maar dat lukte mij echter niet!!Ik kon eerst nog wel demareren maar na vijf keer geprobeerd te hebben kreeg ik zelfs geen enkel lichtje op mijn dashbord te zien!Toen ik startkabels gebruikte kon ik onmiddellijk weg maar eens thuis gekomen en motor had stil gelegd kon ik opnieuw niet meer starten!De dag nadien probeerde ik het nog eens maar helaas!Alle lichtjes brandden op mijn dashbord zoals het hoort maar het enige wat gebeurde toen ik de sleutel omdraaide was een klik dat ik hoorde en alles doofde (demareren lukte niet eens) Wat zou hier de oorzaak kunnen zijn?Kan iemand mij een paar tips geven??Grtjs Vicky

vicky72spoetnik

Geplaatst door vicky72spoetnik (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Accu en/of dynamo stuk. Door laten meten bij de garage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.