Honda Accord: stationair toeren

Bouwjaar: 1999

Ik heb honda accord 1.8 V-Tec van 1999 met airco.De auto start goed maakt 15oo toeren bij koude motor.Bij de overgang van versneld toerental dus choke naar normaal toerental tijdens de ontkoppeling dus bij een kruispunt valt de toerental ver onder de500 toeren weg.Auto is al een paar keer afgeslagen.De diagnose lampje gaat niet branden.Ik ben al drie keer bij honda geweest injectorreiniger diverse keren gebruikt,geven tot zover geen verbetering.De gegeugen is uitgelezen geeft geen storing aan.Kleppenspeling gekontroleert ,is goed maar ik hoor bij het optrekken in de derde versneling toch een licht getik?En de motor gaat niet versnelt lopen bij ingeschakeld airco.Airco doet het wel goed alleen de motor reageerd niet op aanslaan van de compresor dus loop die onder de500 toeren of net daarboven.Aankomende woensdag heb ik weer een afspraak bij honda maar ja?Heb jij een idee?Ik wil graag op vakantie met deze auto zonder problemen.Bedankt.Auto loopt op benzine dus geen gas.

hondagek

Geplaatst door hondagek (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Typhon11696 (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem met mijn civic uit 2000; ook met de airco. Hij loopt stationair als een trekker indien ik de airco aan heb staan. Heb bij de dealer laatst de kleppen opnieuw af laten stellen en toen ging het een maandje goed. Ook EACV klep laten reinigen en opnieuw af laten stellen en ook injectorreiniger gebruikt; geen blijvend resultaat. Bij mij slaat de auto echter (nog) niet af en ik heb ook geen brandende storingslampjes...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.