Jaguar Xj-S: alarm

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0

Geachte lezers,
Hebben hier een xjs staan die we vorig jaar gekocht hebben en die ook gewoon liep,div keren de accu leeg gehad dmv stil staan,startaccu eraan en hij liep weer,de laatste keer is de auto prongelijk op contact blijven staan zonder dat we dit in de gaten hadden,dus startaccu er aan en meteen begint het alarm af te gaan,sleutel eruit en opnieuw geprobeerd maar als je hem op contact zet gaat meteen het alarm af,we hebben geen afstandsbedieng bij de auto,ook nooit gehad,mijn vraag hoe krijg ik het alarm eraf,het betreft een orgineel ingebouwd alarm,heb al gezocht naar een schakelaartje maar ik kan hem niet vinden.

Vriendelijke groet,

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar XJ? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

heb je al eens geprobeerd na de accu aan te sluiten de deur met de sleutel open en dicht te maken en kijken of hij dan nog afgaat,je hebt namenlijk alarms die geactiveerd of deactiveerd wordt met het afsluiten van je deur.

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb ik al geprobeerd Robby

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Probeer het eens als je de accupolen los haalt van de accu en dan daar de hulpstart aan te sluiten.
Vaak is het zo dat de accu die leeg is zo'n hoge inwendige weerstand heeft dat het alarm daar op blijft reageren
doordat de klemspanning net ies te laag is.

Hans

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Oké Hans zal dat proberen,maar had inmiddels de accu opgeladen en toen de polen er weer op,en hij gaat weer af.

Gr
Hans l

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Probeer maar Hans want mogelijk is de spanning van de opgeladen accu nog te laag.

Hans

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Geprobeerd met de sleutel in de deur,dit werkt niet,
geprobeerd met de startkar rechtstreeks aan de polen,werkt niet.

wie weet er nog iets wat ik kan proberen

Hans l

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

een origineel alarm,zit er nergens geen stikkertje op je ontvanger zit meestal ingebouwd onder de stuurkolom ergens,met gegevens erop dat je misschien een nieuwe afstandbediening kunt kopen,zomaar iets,,is de vorige eigenaar niet op de sporen of die misschien iets vergeten is.zit er bij je papieren of instruktieboekje nergens geen code ingeschreven.het alarm gaat dat via de claxon of een ingebouwde sirene,zit er geen stikker op de sirene zelf,een alarm inbouwstation die een kast hebben met regelbare frequentie zodat het alarm te deactiveren is.(zo zijn er al veel naar afrika verdwenen)

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Nee Robby,De auto is import uit amerika,kan nergens een sticker vinden,en de claxon en de sirene gaan te gelijk.wat ik gek vind is dat de auto gewoon vorig jaar zomer gelopen heeft,ik denk dat we er 2500 km mee gereden hebben.prongelijk op contact laten staan,accu opgeladen en nu loopt hij niet meer,alarm gaat gelijk af,heb nooit een afstands bediening erbij gehad.

Gr,
Hans l

Hans4045 (0) PRO, 15 jaar geleden

Inmiddels alarm kast gevonden,stond een bepaalde code op,nu hebben we een afstandsbediening(318MHZ) besteld,maar nu komt het,ze kunnen de afstandsbedienning niet progameren omdat je daar een oudere testkast voor nodig hebt,dus nu mijn vraag,wie heeft er een PDU testkast en wil me hiermee helpen.het is voor een XJS 4.0l van 1995 uit de USA.

BVD
Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar XJ of stel zelf een nieuwe vraag.