Jaguar X-Type: jaguar x-type strat niet na lege accu

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3 liter

hallo allemaal
mijn jaguar x-type heeft een probleem waar ik niet uit kom.
ik heb een aanrijding gehad en mijn rechter koplamp was kapot. ik kon nog wel met de auto rijden,dus heb hem naar huis gereden.
thuis aangekomen heb ik de kapotte koplamp verwijderd,en de auto weg gezet tot ik de nieuwe koplamp binnen had.
vandaag wilde ik de auto verplaatsen en bleek de accu leeg te zijn,ik heb er toen een start accu bij gepakt maar niets.
nu is het vreemde dat als ik het contact aanzet de radio en kachel wel aan gaan,maar bijv. de display die je km stand laat zien uit blijft. als ik de sleutel omdraai eom te starten gaan alle lampjes uit en gebeurd er niets.
ik wilde de kachel uitzetten en drukte op de knop ac om dit te doen en dan komt er in het scherm "geen cotact niet mogelijk,de ac te bedienen" dit is heel vreemd want de sleutel zit er in op contact.
zou dit kunnen komen omdat de rechter koplamp nog niet aan gesloten zit? of een startonderbreking? ik snap er niks meer van.
graag hulp bij dit vervelende probleem.

vriendelijke groet john

mistermiyaki

Geplaatst door mistermiyaki (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar X-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JagL (0), 10 jaar geleden

''ik wilde de kachel uitzetten en drukte op de knop ac om dit te doen en dan komt er in het scherm "geen cotact niet mogelijk,de ac te bedienen" dit is heel vreemd want de sleutel zit er in op contact.''

Dit heb ik ook, maar dat komt doordat de aircopomp alleen wordt aangedreven met een lopende motor.

Hoe lang duurde het voordat de koplamp binnenkwam? Door de kou wordt de capaciteit van de accu wel minder, maar na een paar dagen stilstaan zou hij nog goed moeten starten. Misschien moet je even de accu laten testen bij een autogarage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar X-Type of stel zelf een nieuwe vraag.