Jeep Compass 2018: Verlichting

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 55263623, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 125

Enige tijd geleden viel mij op dat de rechterkoplamp bij het starten van de auto niet "aan" wilde. Probleem aangemeld bij garage, ben nu voor de vijfde keer teug geweest maar er is nog steeds geen oplossing gevonden. Nieuwe unit hielp niet, andere lamp ook niet, probleem is nu aangemeld bij de importeur. Als ik schakel tussen automatisch lichten bedienen of handmatig en enkele keren het groot licht gebruik dan komt de rechterkoplamp er uiteindelijk wel weer bij, maar zo hoort het volgens mij niet. Iemand bekend met dit probleem ?

DickH52

Geplaatst door DickH52 , lid sinds 3 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Compass of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.