Kia Sportage 2022: auto gaat niet open na 2 wkn stilstaan

Bouwjaar: 2022, Brandstof: Benzine, Motorcode: G4FT, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 132

Hallo, ik heb in januari een nieuw model Sportage uit '22 gekocht. Prima auto maar ik kwam er na 2 weken vliegvakantie achter dat ie niet meer open ging met de elektronische sleutel. Ik kon wel naar binnen met de noodsleutel, waarna ik de booster-knop moest indrukken om de auto tot leven te brengen. Bij de dealer is de auto getest op lekstromen, niet te vinden. De dealer heeft contact gezocht met de importeur en het verhaal nu is dat dit normaal zou zijn! Er zit een heel kleine battery-pack in de auto die na zo'n 17 dagen (of eerder bij lage temperatuur) leeg raakt, waarna je dus met de noodsleutel en boosterknop aan de gang moet. Ik vind het een vreemd verhaal en weet dat bij nieuwe Toyotas een zelfde verhaal geldt maar dan is er sprake van een periode van 6 weken, toch een ander verhaal dan 17 dagen. Ik heb inmiddels een vraag aan de ANWB gesteld maar ik gooi het ook even in deze groep. Zijn er mensen die eenzelfde ervaring hebben??

leonklein61@gmail.com

Geplaatst door leonklein61@gmail.com , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Sportage? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jtstyle PRO, 5 maanden geleden

Dit is normaal
Niks aan de hand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Sportage of stel zelf een nieuwe vraag.