Kia Carens 2003: Kia Carens ll uit 2003 Versnellingsbakolie vullen, hoe?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i

Probeer al een paar dagen er achter te komen hoe ik de versnellingsbakolie kan bijvullen, ik wil graag een additief erbij gooien namelijk TSL(Tristar lube) waardoor het schakelen weer wat soepeler wordt. Nergens maar dan ook nergens kan ik een vulnippel vinden. Het enigste wat ik ik kan vinden is een ontluchtingsnippel waar als je het dopje met veertje er af haalt een piepklein gaatje in zit en bijna een injectiespuit nodig zou hebben om daar iets in te krijgen. Waarvan ik niet weet of dit wel vertrouwd is. Misschien iemand die het wel weet hier?

heerenvener

Geplaatst door heerenvener (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Carens? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 9 jaar geleden

Allemaal middeltjes die tja , laat ik het netjes houden , alleen werken in de portemonee van de producent.
Wat is /zijn de klachten ?

heerenvener (0), 9 jaar geleden

[quote=kaleido 1]Allemaal middeltjes die tja , laat ik het netjes houden , alleen werken in de portemonee van de producent.
Wat is /zijn de klachten ?[/quote]
De enigste klacht/probleem is dat ik graag wil weten waar de vuldop/nippel zit om de versnellingsbakolie te vullen of iets toe te voegen. Ik weet dat de toevoeging goed is want ik gebruik het al jaren en ook in het bedrijf waar ik werk met een wagenpark van bijna 800 auto's wordt dit middel volop gebruikt als toevoeging in motorolie en versnellingsbakken,etc. Dus het gaat niet niet om de toevoeging het product of wat het probleem is maar waar ik de olie kan bijvullen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Carens of stel zelf een nieuwe vraag.