Kia Ceed 2009: Lampje blijft branden startonderbreker

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld
De auto heeft start probleem . Eerst rijden,daarna weer starten ho maar. Ik merk dat lampje startonderbreker ook als de auto uit staat blijft branden. De kia dealer kan niets vinden. Wie weet raad. Ben echt niet te spreken over dit euvel en een dealer die niets kan vinden

Oldenzaallosser

Geplaatst door Oldenzaallosser (50) , lid sinds 1 maand geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

3 Reacties

1 maand geleden - harry4203

Snap je verhaal niet, wat bedoel je met eerst rijden en daarna ho maar? Start ie soms wel soms niet, of helemaal niet meer? Wat heeft de dealer gedaan? De dealer kan toch wel in de meetwaarden zien waar ongeveer het probleem zit, startonderbreker of iets anders. Reservesleutel geprobeerd?

1 maand geleden - j.baars

Om je contactslot zit een sleutelantenne ring. Gaat nog wel eens stuk. Ook bij mij kon de grote Kia dealer niets vinden. Prijs is ongeveer 50 euro. Alleen verkrijgbaar bij de dealer. Leuk karweitje voor de zaterdagmorgen.

3 weken geleden - SuzukiMania

Ik had ook hetzelfde probleem, starten en rijden prima, wilde ik daarna wegrijden moeilijk starten en vorige week zaterdag helemaal niet starten. Ben ook bezig om het op te lossen. Is het hier opgelost met de antenne

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Ceed of stel zelf een nieuwe vraag.