Kia Sportage 2022: Navigatie

Bouwjaar: 2022, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Hallo,

Dit is mijn eerste topic. Ik weet niet of dit "probleem"al bekend is. maar ik wil de "kennis"wel delen!!

Sedert april rijd ik de nieuwe Kia Sportage, 04-2022,.ik heb al 2x een probleem gehad met mijn navigatie. En wel gebeurde het volgende: ik reed een straat in die volgens de verkeersborden wel kon worden ingereden. Voorheen stond deze straat geboekt als een eenrichtingsweg. toen ik dus deze weg was ingereden kreeg ik plots een melding op scherm waar normaal toerenteller zichtbaar is, om om te keren....ik reed de verkeerde kant op!! Ik kon deze melding niet van mijn scherm verwijderen , hij bleef maar terugkomen. Navraag bij dealer leverde als resultaat op dat dit bekend was bij hun van deze straat. Het zou worden opgelost als er een nieuwe update zou uitkomen. Wel , na enkele keren starten verdween plots deze melding uit zich zelf tot gisteren. Ik reed gewoon op autobaan ....Wederom naar dealer gereden.....deze heeft toen probleem simpel opgelost:...de radio werd gereset...en na een paar minuten was het weer als vanouds.....Geen problemen meer te zien.
In het kort dus: als een melding verschijnt dat je tegen verkeer in rij en melding op scherm blijft terugkomen.....RESETTEN!!!!

Chris1956

Geplaatst door Chris1956 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Sportage? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Sportage of stel zelf een nieuwe vraag.