Kia Sportage 2006: schokken

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4GC, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 104

Bij wegrijden schokt de auto. vooral in de lagere versnellingen ook. Valt niet knap mee te rijden. Moet eigenlijk koppeling laten slippen en meer gas geven. Ligt niet aan mij,anderen die proberen hebben hetzelfde probleem. Mijn vrouw wil niet meer rijden. Heeft iemand enig idee?

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Sportage? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Kan komen door een slechte koppeling , brandplekken op drukgroep/vliegwiel , defecte radiaal/tangentiaalveren die normaal de schokken opvangen.
2 massa vliegwiel defect.
Of de auto loopt niet goed op alle cilinders.
Slecht lopen is uit te lezen , dan kun je meteen de garage ook even de koppeling laten beoordelen.

    Dank je, dat klinkt niet best. Meerdere mogelijkheden dus. Ga kijken of ik hier wat mee kan. Hoop op iemand die dezelfde klachten heeft of heeft gehad. - nihuni00 (0), 2 jaar geleden

poloR6 (5), 2 jaar geleden

Of bougies en bobine kan ook

nihuni00 (0), 2 jaar geleden

Ik heb hem ongeveer drie en een half jaar. Van begin af aan heeft hij het, maar ik dacht dat het wennen zou zijn. Heb het later bij een beurt wel opgenoemd, maar ze zeiden dat ze het niet zo snel konden vinden. Heb het toen maar zo gelaten. Nu lijk het nog wel iets erger en is niet leuk meer, vandaar mijn vraag aan jullie.

nihuni00 (0), 2 jaar geleden

Bedankt trouwens polo voor het meedenken.

    Momenteel ben ik op vakantie. Hoop later verder te onderzoeken en te berichten. - nihuni00 (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Sportage of stel zelf een nieuwe vraag.