Lancia Lybra: (2400 common rail) vermogenverlies vanaf 2000 tr/min

Bouwjaar: 2001

hallo iedereen

ik heb een probleempje met mijn wagen vanaf
2000 tr/min verliest het al zijn vermogen alsof het in zijn noodloop zit het eerste waar je aan denkt als je wagen vanaf 2000 a 2500 niet meer trekt is dat er iets aan de turbo scheelt.
na even zoeken heb ik de maf sensor gecontroleerd een daar zit de vraag. als ik hem uittrek en de een testrit maak dan zou de wagen eigenlijk in een noodloop moeten zitten maar juist dan als de maf sensor niet ingestoken is dan gaat de auto weer zoals ie moet gaan.
dus kan het zijn dat mijn maf sensor stuk is en verkeerde info doorgeeft aan de ecu waardoor de wagen slechter gaat of kan het ook iets te maken hebben met de egr want de wagen heeft al 200000 km op de teller en het egr systeem werkt samen met de maf sensor.

alessio

Geplaatst door alessio (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johnoo (0), 19 jaar geleden

Je lmm ook gecontroleerd,je ecu laten uit lezen.

kevin6265 (0), 19 jaar geleden

hey ,als je de maf sensor uit trekt neemt de ecu een vervang waarde die hij in zijn geheugen heeft zitten,dus als die sensor verkeerd geeft kan dat vermogen verlies geven,9/10 meest voorkomende probleem bij jtd motoren.greets

alessio (0), 19 jaar geleden

het was de maf sensor dat problemen gaf toch bedankt allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.