Lancia Ypsilon: Condens als kachel aan staat

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Wanneer ik de kachel aan heb, beslaan de ruiten. Het lijkt wel of er meer condens komt als ik de verwarming hoger zet. Ik ruik geen koelvloeistof en de auto lijkt ook geen koelvloeistof kwijt te raken. Onder de matten is het droog. Ik heb het interieur filter vervangen en de water afvoer onder dit filter is open. De auto is voorzien van airco maar deze werkt al meer dan een jaar niet meer. Het condens probleem doet zich de laatste maanden voor. Iemand een idee waar ik het moet zoeken?

2cv6

Geplaatst door 2cv6 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Ypsilon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

2cv6 (0), 11 jaar geleden

Vandaag nog eens naar de auto gekeken, en wat met de recirculatie-knop zitten spelen. Eerst hoorde je het motortje nog wat kreunen, maar na een paar keer proberen kwam er geen geluid meer uit. Ik denk dus dat ik het probleem hier in moet zoeken. Waar zit deze klep? en kan iemand mij zeggen waar ik de water afvoer van de airco condensor kan vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.