Lancia Dedra: Olielek , welke carterpan?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 VVT 16v

Hoi, ik had een kleine aanrijding met een snelheidsdrempel die een olielek heeft veroorzaakt. Daarna de auto zsm stilgezet. Hij heeft absoluut zeker geen olietekort gehad tijdens het rijden, ook nu zit er nog voldoende in.
Ik kan zo vanaf de straat niet goed zien wat er aan de hand is, ik heb nooit eerder onder de auto hoeven kijken (is gewoon een betrouwbare auto waar ik af en toe de vloeistoffen van ververs Zo op het forum te zien worden er niet veel vragen over dedra's gesteld :)

dit denk ik : Het lijkt er op dat er onder de uitlaat een beugeltje heeft gezeten dat met kracht is weggeslagen, ik kan zien dat de uiteinden nog vastzitten, maar dat ze wel verbogen zijn. dit heeft ervoor gezorgd dat mijn carter is gaan lekken aan de kant van het linkervoorwiel.

[img]http://i19.photobucket.com/albums/b170/m...[/img]
ik denk dat dit de restanten van de afgebroken beugeltjes zijn

mijn vragen :

1) is een andere carterpan genoeg of moet ik meer vervangen?

2) mijn vragen : welke carterpannen kan ik naar zoeken? alfa, fiat, lancia..passen alle dedra pannen bijvoorbeeld?

alvast bedankt voor het meedenken.

pb2000

Geplaatst door pb2000 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Dedra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hendrik4290 (0) PRO, 13 jaar geleden

Onderdelen lancia: www.tuynder.nl

Kijk daar eens, er staan tekeningen bij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Dedra of stel zelf een nieuwe vraag.