Land Rover Freelander: Benzine meter

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Goede dag ik heb een probleem met mijn benzine meter van de freelander die geef voor de helft aan dat er benzine in zit en het reserve led blijft geel branden er is al vervangen dashboard meter benzine pomp element met brandstof pomp maar nog steeds niets .

Het is allemaal begonnen na dat hij een keer is afgslagen tijdens het rijden ik heb toen hem vol gegooid want ik dacht hij is leeg maar het gele led blijft branden .

weet iemand yhoe de benzine meter werkt van dit type auto of een compleet schema er van want ik word er gek van hij staat meer bij de garage dan dat ik er in kan rijden .

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Met vriendelijke groeten Frans

Franzel

Geplaatst door Franzel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Franzel (0), 13 jaar geleden

het is opgelost bleek dat de stuurstroom die uit de ecu kwam voor de benzine meter was overleden duur grapje overigens nieuwe ecu plus herprogrameren 1250excl pffft en dat voor een benzine meter lampje dat niet uitgaat ik verlang terug naar die goeie ouwe tijd toen het nog allemaal zo simpel was * zucht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.