Land Rover 0: onderhoud Defender

Bouwjaar: 2007

Een Defender TD5 lijkt mij een ideale auto om straks te gaan gebruiken in bergachtig gebied in Frankrijk, o.a. om caravans mee in de bongerd te trekken; eerst zal ie een paar jaar gebruikt gaan worden om veel zooi te vervoeren naar het toekomstige onderkomen; zo'n 6 keer per jaar 1000km Frankrijk in over vooral snelweg; en nu mijn vraag: is zo'n Defender een probleemloze auto die met een beetje normaal onderhoud vele jaren mee gaat?? Of is het een liefhebbersauto die heel zorg vraagt?

jakkemeiner

Geplaatst door jakkemeiner (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jakkemeiner (0), 16 jaar geleden

Uit het achterwege blijven van een reactie zou ik kunnen afleiding dat mijn bovenstaande vraag is als vloeken in de kerk. Maar uit het feit dat niemand mij aanraadt zo'n auto te kopen en er verhalen gaan dat je naast je Landrover een 2de nodig hebt voor onderdelen zie ik er maar van af, denk ik!!

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Ach ze kunnen goed zijn......maar probleemloos is een groot woord. De td5 is nou niet bepaald een zorgeloos motortje. Het heeft ook veel te maken met de mate van belasting.

Sytze

jakkemeiner (0), 16 jaar geleden

Dank je Sytze.

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb er 4 in onderhoud. Gister eentje van 2001. Die eigenaar wil er nu een V8 in laten bouwen omdat ie naar afrika wil en deze motor totaal niet vertrouwd. Ik bedoel maar........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover 0 of stel zelf een nieuwe vraag.