Land Rover Range Rover: stilstaande classic

Bouwjaar: 1972, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,5 v8

auto staat nu sinds 3 jaar stil. door omstandigheden niet toegekomen aan reviseren van aantal onderdelen voor apk. ik heb geprobeerd om hem te starten maar geen succes. heb vonk, 1 cilinder geeft benzine (sproeit zonder boegie) motor gaat rond, maar slaat niet aan. alle tuimelaars tuimelen, alle ciliners hebben compressie. zou aan de klepstoters kunnen liggen (die zijn hydraulisch) maar weet niet hoe die weer op druk te krijgen zijn. iemand een idee? ook over wat het anders nog zou kunnen zijn.

rangerave

Geplaatst door rangerave (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoe oud is de benzine die er in zit. Na een paar maanden zijn alle vluchtige delen daaruit verdwenen en daar slaat een motor dan slecht of niet op aan.

Hans

rangerave (0), 16 jaar geleden

ja zou kunnen, maar met nieuwe benzine nog steeds euvel dat maar 1 cilinder benzine krijgt en een 8 cilinder slaat moeilijk aan op 1 poot. ook op lpg is het niet te doen en die vervliegt niet dacht ik toch?

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Nee LPG vervliegt niet. Het kan ook zijn dat de kleppen niet goed sluiten door koolaanslag. Is de auto goed lopend weggezet? Is het een automaat anders zou je kunnen proberen om de motor aan te slepen.

Hans

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

en als je met een beetje brandstof of remmen reiniger in de inlaat spuit
slaat ie dan wel aan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.