Lexus : Lexus is200 start wel maar slaat niet aan!!!!!

Vaak heb ik het probleem dat mijn lexus is200 wel start maar niet aan slaat???? Is er toevallig iemand die hier mee te maken heeft gehad of van gehoord heeft.

is200

Geplaatst door is200 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lexus Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

heb wel gehoord dat dit de brandstofpomp zou kunnen zijn. als je hem op het contact zet moet je hem horen pompen onder druk naar het blok . als dit het niet is moet het in de elektra zitten ontsteking

Marcelllecram (0), 16 jaar geleden

Hoe oud is de accu? Want als de accu de startmotor wel rond kan laten draaien hoeft dat nog niet snel genoeg te zijn om de motor aan te laten slaan. In ieder geval kregen wij een Opel Astra met startkabels niet gelijk aan de praat, maar moest de andere accu eerst verder opgeladen worden voordat de startmotor hard genoeg rondging en de motor aansloeg...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lexus Overig of stel zelf een nieuwe vraag.