Ligier Nova 2002: Accu laad niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Ik heb voor mijn moeder een gebruikte Ligier Nova gekocht. Ze heeft er enkele maanden plezier van gehad, maar nu heeft ze telkens last van een lege accu. Ik heb de accu eruit gehad, volledig opgeladen en daarna weer terug geplaatst. Na een nacht stilstaan weer leeg. Andere, goede accu geplaatst, weer hetzelfde. Het vreemde was dat na het laatste ritje van haar, de achterruitwisser bleef gaan, ondanks het feit dat de sleutel uit het contact was. Ik heb de ruitenwisser losgekoppeld door de stekker van de motor te halen. Waar lekt de stroom, of is het een laad probleem?

fvanpol

Geplaatst door fvanpol (0) , lid sinds 11 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ligier Nova? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

11 maanden geleden - fvanpol

Inmiddels niet veel verder gekomen. Alle zekeringen en relais gecontroleerd, niets vreemds. Wel iets anders ontdekt. Als ik de schakelaar van de achterruitwisser bedien zonder sleutel in het contact, lijkt hij wel op contact te springen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ligier Nova of stel zelf een nieuwe vraag.