Ligier X-Too 2005: Ligier xtoo focs

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: Focs 502, Motorinhoud (cc): 500, Vermogen (kw): 5

Diesel geeft luchtbellen in de diesel retourleiding.
Nieuwe brandplaatjes, koperenring en o ringen vervangen zowel op verstuivers als brandstofbrug.

Iemand enig idee wat het kan zijn?
Heb al geprobeert vanuit een fles te laten open zodat brandstof leidingen niet gebruikt worden en het korte stukjes zijn om te testen met doorzichtige slang. Hoop kleine belletjes in de diesel retourleiding.

Brom Jeeper

Geplaatst door Brom Jeeper , lid sinds 2 weken geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

3 Reacties

Siem Bijman PRO, 2 weken geleden

Kan een defecte retourklep zijn. Je kunt het oplossen door in de leiding gewoon een terugvoerklepje te monteren, dat is een klep die in 1 richting de brandstof doorlaat, maar in de andere richting blokkeert. Kosten een 10 euro ofzo.

Brom Jeeper, 2 weken geleden

Thx ga er eens naar kijken. Hij zuigt die bellen weer op lijkt wel vanuit de tank waardoor hij beroerd loopt. Als je meer gas geeft worden de bellennin retiur ook groter

Brom Jeeper, 1 week geleden

Opgelost, bleek in de aluminium brandstof brug bovenop de verstuivers te zitten. een andere voor 10 euro gekocht gemonteerd en probleeem weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ligier X-Too of stel zelf een nieuwe vraag.