Lincoln Town Car 1996: Welk onderdeel is dit?

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: V8, Motorinhoud (cc): 4700, Vermogen (kw): 157

Hallo, ik kwam er zojuist achter dat m’n Town Car 4.6 blauwe koelvloeistof lekt en ik zag dat het blauw omcirkelde onderdeel het probleem is. Is helemaal verroest aan de onderkant, waardoor vloeistof eruit lekt. Kan iemand mij vertellen hoe dit onderdeel heet?

Veel dank!

Dennis

Town Car 1997

Geplaatst door Town Car 1997 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lincoln Town Car? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (985) PRO, 4 jaar geleden

Weet je zeker dat het koelvloeistof is , waar gaan de leidingen naar toe die er aan zitten , lijkt me een onderdeel van het airco systeem droer/filter als dat er op zit .

Town Car 1997 (0), 4 jaar geleden

Dank je wel, dat is het het inderdaad.

kaleido 1 (985) PRO, 4 jaar geleden

Wat is het koudemiddel dat er in zit , bij R12 wat nog lang in Amerikanen gevoerd werd , moet je ombouwen

jvr (0), 4 jaar geleden

Mijn eerste gedachte is ook de droger van de airco, zoals kaleido al zei. Werkzaamheden aan het airco systeem (met name die te maken hebben met de vloeistof) kunnen het beste uitgevoerd worden door een airco specialist. Zij vangen de oude vloeistof op en voeren dit af. Na het vervangen van het defecte onderdeel zullen zij nieuwe vloeistof bijvullen: R12 wordt hier niet meer gebruikt, maar mogelijk zit er al R134a in. Kijk even op de aircopomp (of op een sticker ergens anders onder de motorkap) of dit kan. Overigens kan het aircobedrijf dit ook wel na gaan.

Town Car 1997 (0), 4 jaar geleden

Dank!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lincoln Town Car of stel zelf een nieuwe vraag.