Mazda 5 2006: airco en keyless entry

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: LF, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 107

beste mensen,
mijn 1e vraag aan jullie is of er een print of voeler in de ventilatie zit die de temperatuur meet voor de climacontrol zo ja waar zou ik die kunnen vinden. mijn airco wordt niet goed geregeld de ene keer is die koel en dan weer niet. heel de aircosysteem is goed gevuld en niet lek. alles is op druk.

mijn 2e vraag. mijn complete keyless entry doet het niet meer. ik kan op de knoppen drukken die op de euren zitten maar er gebeurt niets. wel werken de knoppen op mijn sleutelkaart. we hebben een sleutel die lijkt op een soort pasje.dit is gebeurt nadat ik er een andere accu in heb gezet. Dit geld ook voor het contact slot. eerst kon ik zonder sleutel starten nu moet ik mijn sleutel gebruiken.

kan iemand mij daar iets over vertellen.

bij voorbaat dank

mazda 5 lover

Geplaatst door mazda 5 lover , lid sinds 1 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 5 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.