Mazda 3: auto trekt niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 citd

Dag allemaal,

Ik heb sinds kort een mazda3 1.6citd.\De auto trekt heeeeel erg langzaam op,om op snelheid te kunnen komen heeft de auto erg veel tijd nodig.Waneer ik de contact uit/aan zet reset de probleem zich en trekt de wagen weer normaal .


grt

godetli

Geplaatst door godetli (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nico8119 (0), 13 jaar geleden

Storingsgeheugen laten uitlezen. De motor gaat waarschijnlijk in noodloop. Gaat er geen lampje op het dashboard branden/knipperen?

godetli (0), 13 jaar geleden

er branden geen stroingslampjes en uitlezen heeft geen resultaat geleverd

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Rijdend uitlezen zowel met Mazda apparatuur als met algemeen EOBD/OBD2 apparatuur.

Helaas is dit een heel veel voorkomende software fout bij diesels ondanks alle wettelijke regels die er zijn.
Ze vergeten voor het gemak maar de foutcodes als je het contact uit zet, maar wettelijk moet een code minstens 40 ritten bewaard worden.
Software fout aan de importeur melden en vragen om een update.

tomjerry (0), 13 jaar geleden

Ik denk dat ik dezelfde probleem heb als jou. Mijn auto (Mazda 3 1.6citd) slaat tijdens rijden af, vooraf verliest veel trekvermogen. Na een tijdje start de auto en rijdt weer. Maar soms start de auto helemaal niet. Ik ben totaal 3 keer naar de mazda dealer geweest en daarbij zijn bougie's brandstoffilter vervangen. Toch heeft mijn auto nog steeds problemen. Daarom wil ik weten wat jij hebt gedaan. Is jouw auto verholpen? Wie weet meer over deze probleem. De Mazda dealer weet niet wat de oorzaak van deze probleem.
grt, tomjerry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 3 of stel zelf een nieuwe vraag.