Mazda Mazda 323 f: bij koude start moeilijk aanslaan

Bouwjaar: 1996

Wij hebben hier een Mazda 323 F 1.8I staan die koud goed start maar soms niet wil aanslaan. Na een poosje doorstarten slaat deze wel aan. Injectoren zijn gereinigd, bougie`s en kabels zijn vervangen en er zijn geen foutcode`s aanwezig. Koelwater temp. sensor geeft de juiste waarde aan. Kleppen zijn gesteld en distibutie staat op tijd. Startblokkeerring is doorgelust. Diverse stekkerverbindingen gecontrolleerd. Elke keer dat de auto hier staat, slaat hij goed aan, dus ik heb zelf het probleem nog niet mee gemaakt. Heeft er iemand een idee waar ik naar kan kijken???

Waldo

Geplaatst door Waldo (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (170) PRO, 19 jaar geleden

Bougies en kabels vervangen zeg je.Bekijk dan ook de rotor en verdelerkap maar eens goed, want die kunnen dit heel goed veroorzaken.

theo11333 (0), 19 jaar geleden

slaat aan na een tijdje starten krijgd dus wel meteen vonk meer geen of niet genoeg benzine,brandstoffilter vervangen ?ontluchtingsgaatje benzinetank verstopt.

mazdaman (0) PRO, 19 jaar geleden

Je moet het INJ relais vervangen, al een paar keer gehad.
Je zou die auto een dagmoeten hebben en als ie dan niet aanslaat moet je dat relais ff open maken en zonder kapje terug plaatsen om te zien of ie wel aantrekt

Waldo (0) PRO, 19 jaar geleden

Auto is al diverse malen hier geweest. Ik heb hem al wel 50 keer gestart en iedere keer slaat hij gelijk aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.