Mazda 323: kachel

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0D

Hallo autoniers,

Ik heb hier een Mazda 323 fastbreak 2.0D motor, niet de 2.0 dti.

Het volgende ik krijg geen warme lucht uit de roosters zolang de auto stationair draait maakt niet hoe warm de motor is, ik krijg pas warme lucht als minimaal 5 minuten snelweg rijdt. Hoe zit dat ?

Ik heb de kvs al bijgevuld maar na elke rit verdwijnt het uit het de resevoir tankje het wordt ook nergens nat van kvs en heb ook geen witte rook.

Maar als ik de dopje van de radiator open draai zie ik wel kvs.

Dit vergat ik erbij te vertellen, als ik eenmaal op de snelweg ben dan is het goed dan blijft er warme lucht komen maar zodra ik ergens stil sta bijvoorbeeld een afslag dan komt er koud lucht uit. echt raar.

Merry Cristmas

Rayshan

Geplaatst door Rayshan (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nico8119 (0), 13 jaar geleden

Bij een diesel duurt het altijd langer voordat je warme lucht krijgt. Het 2.0 motorblok is nogal groot dus duurt het lang voordat het warm is. Koelvloeistof verlies kan ook komen door een lek in je radiator of een slangenklem die los is geraakt. Zoek met een zaklamp naar witte plekken.

Rayshan (0), 13 jaar geleden

auto staat stil in verband met gebroken distributieriem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.