Mazda CX-5 2017: Kofferklep

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: PE, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 121

Ik heb het volgende probleem:

Mijn kofferklep wil vaak niet open wanneer ik de deuren open. Ik moet dan vaak herhaaldelijk de deuren openen en sluiten met de afstandsbediening. Heeft iemand een tip of wel eens meegemaakt?
Ik hoor het graag.

Bedankt alvast voor de reactie.

Dickie1

Geplaatst door Dickie1 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda CX-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door Jari2 (0), 2 jaar geleden

Klinkt als vuil of roest in het mechaniek; dus als hij het na een paar keer wel doet. Probeer eens wat WD40 in het mechaniek te spuiten als je er met het rietje in kan komen van buiten af. Minuutje wachten en een paar keer vergrendelen/ontgrendelen.

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Hij is nog vrij nieuw maar ik zou ook de bedrading in de doorvoer tussen dak en klep eens controleren op beschadiging.

Dickie1 (0), 2 jaar geleden

Even een tussen melding: bedrading tussen klep is heel en slot schoongemaakt en gesmeerd. Probleem is nog aanwezig. Mijn linker voor portierslot geeft ook problemen en ik denk dat het met elkaar te maken hebt. Ik heb het slot al weten te regelen via de Onderdelenlijn maar nog geen tijd gehad om te monteren

Dickie1 (0), 2 jaar geleden

Probleem opgelost. Het probleem zat hem in het linkervoorportierslot. Aangezien ik ook problemen had met de spiegels heb ik het slot vervangen en daarmee is ook het probleem met de kofferbakslot opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda CX-5 of stel zelf een nieuwe vraag.