Mazda 2 2010: motor gaat niet rond

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1

Goedenavond

ik heb een heel raar probleem
een mazda 2 1.4cdvi

auto is rijdend weggezet
als we de auto willen starten gaat alles normaal dashboard brand etc alleen krijgt de motor op een of andere manier geen signaal waardoor er dus niks gebeurd bij starten bij het proberen te starten hoor je de cooler relai klikken
de relai van de startmotor eruit dan door verbinden gaat de motor wel in de ronte maar volgens mij word alles geblokkeerd motor brandstofpomp etc iemand bekend hiermee

Vossie35

Geplaatst door Vossie35 , lid sinds 1 jaar geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Gaat de startonderbreker er wel af ?

Vossie35, 2 weken geleden

Jazeker deze gaat er vanaf
Gaat erom dat hij tot de relai gaat en verder niet motor zou gewoon rond moeten gaan bij contact om dat doet hij niet eens

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Oké komt je stuursignaal van het relais aan op 85 of 86 van het relais ?

Vossie35, 2 weken geleden

dacht uit me hoofd van 85

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Oké ligt 86 dan aan massa en komt het relais in?

Vossie35, 2 weken geleden

Maar het rare is haal ik het relai eruit en verbind ik m direct door gaat hij wel in de rondte alleen dan word alsnog niet alles aangestuurd zoals pomp
Soms start hij wel maar slaat niet aan en soms niet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 2 of stel zelf een nieuwe vraag.