Mercedes-Benz : 270 CDI koude start

Hoi zij die wel wat van auto's weten. Sinds kort rij ik een e 270 cdi kombi. Nou valt mij op dat de auto bij een koude start (na voorgloeien) behoorlijk lawaaierig draait. wat gebonk en niet zo mooi regelmatig als dat ie warm is. Ook bij het rijden en acceleren maakt ie koud behoorlijk wat herrie en komt er ook nogal wat rook uit de uitlaat. Bij mijn vorige diesels vond ik dat eigenlijk wel normaal maar is het dat ook voor een CDI met relatief weinig (155 dznd) kilometers?
ps voorgloeien duurt wel erg kort: 3 seconden max.
alvast bedankt voor de reacties

patrickvanthaar8510

Geplaatst door patrickvanthaar8510 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

dat is het zgn. nagelen . je zou eens je pomp afstelling na kunnen laten kyken.

mb-man (0) PRO, 18 jaar geleden

pomp afstelling bij een cdi ??
bestaat niet hoor , mischien zijn de gloeiers niet ales meer

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

je hebt gelyk mb-man foutje

avantgarde (0), 18 jaar geleden

het is normaal dat een diesel wat onregelmatig loopt bij een koude start. de 270 is een vijfcilinder en deze heeft dat meer dan de 4 of 6 cilinder. als de motor bij warme temp. geen prblemen heeft dan zou ik er niets mee doen. als je twijfelt laat het even bij de dealer aan de computer controleren, dn weet je meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.