Mercedes-Benz A-Klasse: a160 cdi centralle deur vergrendeling sturing

Bouwjaar: 2000

ik heb een a160 met centralle deur vergrendeling. graag wil ik deze via een afstandbediening kunnen bedienen. als ik meet op de pomp in de kofferbak dan staat er een voeding (+12v en massa) en een stuursignaal dat pulseert bij het openen/sluiten van de deur.
nu is mijn vraag: is dit pulserende signaal de enigste mogenlijkheid om de cv elektronisch te schakelen? of zitten er in de deur ook nog elektronische sensoren?

huvie4639

Geplaatst door huvie4639 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

als er al iets van een sensor in zit zou je deze in de achteruitrijspiegel moeten zoeken!

HuGoBoSs (0), 19 jaar geleden

Als het goed is zit er in de 2 voordeuren een sensor die het pompje in je kofferbak aan stuurt en als je nou bij de bestuurders kant kijkt dan zie je hem gelijk hij izt aan et pennetje aangesloten wat op en neer gaat als jeje deur open en dicht doet veel suc6

huvie4639 (0), 19 jaar geleden

helaas geen electrische bedrading (alleen 'n geel lucht slangetje)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.