Mercedes-Benz C-Klasse: abs lampje

Bouwjaar: 1994

hallo ik heb een probleem met mijn c klasse .
en dat zit zo als ik boven de 100 km kom dan gaat mijn abs lampje branden en als ik bijvoorbeeld stop en de auto opnieuw start is hij weer uit tot ik boven 100km dan en dan gaat hij weer branden .en nu is het zo als het lampje gaat branden dan werkt de abs ook niet
nu is mijn vraag of iemand weet waar ik het probleem kan oplossen .
b.v.d Roelof

wousie

Geplaatst door wousie (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Robk10136 (0) PRO, 19 jaar geleden

Waarschijnlijk zal het een wielsensor zijn

mar6872 (0), 19 jaar geleden

het ook ook je abs pomp sensoren zijn
dat heb ook ook namelijk gehad .sensoren vevangen en toen niets meer aan de hand

wousie (0), 19 jaar geleden

sorry iedereen die gereageert heeft ik wist niet hoe ik dat moest doen te regeren op jullie reactie .
ik ben er nog niet mee bezig geweest omdat het steeds geen weer was ,maar ik laat de sensoren schoonmaken en helpt dat niet dan zet ik er nieuwe in .
nogmaals bedankt voot jullie reaktie

Pieter9047 (0), 19 jaar geleden

ik weet niet of je probleem al is opgelost maar ik heb met mijn c-klasse het zelfde gehad, het zat hem in de banden, ik had achter grotere (dus hoger) banden (225x45x17) dan voor (215x40x17) dus de voorwielen moesten meer omwentelingen maken, gevolg abs computer in de war en lampje aan. toen maar 2 nieuw voorbanden gekocht ook 225x45x17 en weg probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.