Mercedes-Benz A-Klasse: ABS sensor geeft storing. Na herstart auto weer OK

Bouwjaar: 1998

Deze 170 A-klasse geeft een storting in de ABS sensor. Alle contacten naar de sensor zijn schoongemaakt. Hierna is het probleem voor een aantal weken weggebleven. Nu is de storing weer terug.
Bij het starten van de auto blijven de lampjes op het dashbord van de ABS branden en gaan niet uit. Als de auto nu weer uitgeschakkeld word en weer gestart gaan ze wel uit en blijven ze de hele rit uit. Dit is niet aldoor het geval maar af en toe. Is deze storing bekend bij iemand? En wat kunnen we er aan doen zonder de hoge kosten voor een nieuwe sensor?

leon-10

Geplaatst door leon-10 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

ben je zeker dat het de abs sensoren zijn ? zo ja dan moet je eens de stekkers bekijken waar ze in je wielkasten verdwijnen ,kan zijn dat deze los zitten.
ook veel voorkomend is je stuurwielhoeksensor in je stuurkolom die defect is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.