Mercedes-Benz C-Klasse: afslaan onder het rijden

Bouwjaar: 1999

mede monteurs en techneuten,

weer een leuke storing.
c 220 cdi (inzet br filter) slaat af bij 2.5 a 3000 rpm,epc brand op.sleutel verwijderen,knop openen op de sleutel induwen starten en weer verder rijden (voorwaarts) tot aan dit toerental en weer hetzelfde euvel.van de rail de sensor en r-klep gewisseld,de hogedruk pomp de injectors en verschillende metingen op de bekabeling gedaan. storing blijft en alleen bij vooruitrijden en dat toerental.stationair vol gas geen probleem,achteruit volgas geen probleem. ???? iemand nog een idee.
vr gr bart

jeeppie

Geplaatst door jeeppie (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 18 jaar geleden

geen foutcodes??

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

misschien contactslot

jeeppie (0) PRO, 18 jaar geleden

foutcode 0204-1661-0190-1187. Maar heb het probleem gevonden.Zat hem in de bekabeling van schutbord naar motor en waarschijnlijk ook de stekkerverbinding op de verstuivers.

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

da,s mooi.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.