Mercedes-Benz A-Klasse: afstandsbediening

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

auto gaat af en toe niet op slot, open altijd, nieuwe batt in afst bediening, ook reservesleutel. als je de auto op slot doet met de sleutel gaat alleen het linker portier op slot. gaarne advies

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jjbalmszonen (0) PRO, 14 jaar geleden

auto heeft geen storingscodes in comfort, vaccuumlekkages mogelijk, waar moet ik zoeken, het lijkt alsof er gereden in dat het slechter gaat, helaas gebeurt het niet altijd, je kan het 5 maal proberen dan is het goed, maar als hij op slot moet doet hij het niet, weet iemand nog wat ?

jjbalmszonen (0) PRO, 14 jaar geleden

deurknopjes gaan ook vanzelf naar beneden als je bv even stil gaat staan

nicwil (0) PRO, 14 jaar geleden

met star zending sleutels controleren en deuren aansturen met star -pomp in kofferbak controleren (op water ) met universeel uitleesapparaten???

jjbalmszonen (0) PRO, 14 jaar geleden

pomp achterin kofferbak blijft lang doorgaan en is erg heet, vaccuum wordt ook steeds lager, heb andere pomp geregeld en ga het vlg week uitproberen, zit geen vocht bij pomp, doet het af en toe heel goed, soms niet, alvast dank voor reactie,

nicwil (0) PRO, 14 jaar geleden

leidingen aan pomp een voor een afsluiten -dan kan u de vacuum verliezer vinden- want als de pomp langs blijft draaien wordt deze wel vrij warm -hetgeen niet goed is - het kan ook in de pomp zelf zitten door slijtage omdat ze het af en toe goed doet-aan draaien pomp hoort u wel of ze verslijten is.
suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.