Mercedes-Benz C-Klasse: alarmsirene w203

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Hallo,

Ik heb sinds vorige week een jongere c klasse gekocht dan ik al had.Deze die ik nu heb is van 2005 en heeft een probleem met het orginele alarm.In eerste instantie was de sirene stuk en ik heb nu een andere gekocht maar als ik die aansluit gaat hij direct af ongeacht of ik de auto op of dicht doe.Ik kan de sirene niet stil krijgen zonder de steker eruit te halen.De knipperlichten funtioneren wel goed als er alarm gemaakt wordt in de auto gaan die knipperen.Weet iemand wat dit zou kunnen zijn en weet iemand waar de centrale unit voor het alarm gemonteerd is?

Mvg

Ronnie

mercedes 200cdi

Geplaatst door mercedes 200cdi (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mercedes 200cdi (0), 11 jaar geleden

Probleem is opgelost door de auto uit te lezen en de foutmelding van de sam module achter te verwijderen.Het alarm werkt nu goed en vandaag ook laten keuren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.