Mercedes-Benz C-Klasse: Asbak gaat niet meer naar binnen.

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo ik heb sinds gisteren het volgende probleem (Ongemak). Ik krijg mijn asbak niet meer naar binnen gedrukt. Ik had het asbakje er al uit gelaten, ik dacht misschien komt hij ergens tegenaan. Mijn sigarettenaansteker eruit gelaten, maar ook dat hielp niet. Ik krijg hem dus niet meer naar binnen gedrukt. Wie weet waar hem dat in kan zitten? Het gaat dus om een c180 benzine bwj 1995 type elegance.

michael7688

Geplaatst door michael7688 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bertjah (0) PRO, 16 jaar geleden

als je de complete asbak demonteerd zouden er aan de zijkant van de asbak 2 geleidertjes moeten zitten, waarschijnlijk zijn deze losgeraakt.

michael7688 (0), 16 jaar geleden

Bedankt Bertjah maar ik had het probleem al opgelost. Het zat hem in: het wieltje. Je hebt er 2 wieltjes opzitten, 1 aan de bovenkant als je de asbak leeg wilt maken, dan springt hij er niet meteen uit, En je hebt een wieltje aan de zijkant zitten, die zorgt voor de vertraging langzaam open en langzaam dicht. Maar het bovenste wieltje was eruit geschoten en er dus achter gevallen, daarom kon de asbak niet meer helemaal dicht. Maar nog maals bedankt. Michael.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.