Mercedes-Benz VITO 111 CDI: auto valt uit

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2200

Hallo Ik heb een VITO welke zo maar uit valt en daarna altijd weer start. Het probleem komt nu regelmatig voor. Nu heb ik zitten zoeken op internet en er wordt gezegd dat je in ieder geval de krukas sensor en de nokkenassesnor moet vervangen. En er stond ook bij dat het vrij makkelijk te doen is en dat je er redelijk goed bij kan. Nu heb ik op google zitten zoeken waar deze sensoren zitten maar dat is toch niet zo goed te vinden. Het is een VITO W639 diesel.
Kan iemand mij duidelijkmaken waar de krukassensor zit en waar de nokkenassensor. Ik heb begrepen dat deze sensoren niet ingelezen hoeven worden, klopt dit ?
Ik heb begrepen datde krukas sensor op de overgang zit van de motor naar de versnellingsbak , klopt dit ? En kan je deze het beste van boven of van onderen benaderen. Ik heb al gekeken maar ik kan hem niet vinden.
Hetzelfde vraag ik voor de nokkenas sensor.

mvg
Peter

petejo

Geplaatst door petejo (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

PeterK011 (5), 5 jaar geleden

Eerst uitlezen met diagnosetoestel, anders weet je niet waar je aan begint en vervang je zomaar delen die misschien niet de oorzaak zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.