Mercedes-Benz 190: automaat 2.0l 1983

Bouwjaar: 1983

mijn mercedes blijft te hard stationair lopen als je het gas los laat als je dan even het gas aanraakt zakt het naar normaal toerental mechanich is alles okee ook de automaat schakelt hard in zijn d en r ook als het toerental goed is olie is op peil en met rijden schakelt hij perfect als iemand wat weet zou ik het graag horen alvast bedankt

polka

Geplaatst door polka (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

theohuesse (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je injectie of carburateur?

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

vacuum slangen controleren

vraagje (0), 18 jaar geleden

heb ik ook last van heb een 1.8 bouwjaar 1991 injectie motor
schakelaar gasklep is Ok
graag nader info alvast bedankt

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

vacuum lek /valse lucht. zowel de automaat schakel slip als het stationair toerental is vacuum afhankelijk, kijk ook naar vacuum lekkages in de koplamphoogte verstelling, eerst alles afdoppen en alleen de automaat aangesloten laten , als je de schakelstoten er dan uit hebt kun je deel voor deel weer gaan aansluiten tot het probleem terug komt.

polka (0) PRO, 18 jaar geleden

het is een injectie vacuum al gecontroleerd mat vacuum meter
is in orden schijnt ook klepje voor in de bak te kunnen zijn maar moet de bak dan demonteren alvast bedankt voor het mee denken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.