Mercedes-Benz B 180 CDI: Becker Map pilot gecrasht tijdens updaten.

Beste,
Ik wilde na 3 jaar mijn Becker Map Pilot updaten. Dus naar de Harman Becker Shop, de BECKER CONTENT MANAGER gedownload en geïnstalleerd, betaald en de nodige bestanden afgehaald. Zelfs een Backup van de bestaande bestanden gemaakt enz...
Tot daar geen probleem, maar halfweg tijdens het overzetten van de bestanden, valt de verbinding tussen mijn PC en de GPS-unit uit. De unit wordt door geen enkele pc of laptop nog "gezien" dus ik kan geen herstelbestanden terugzetten. De dag nadien contact opgenomen met Harman Becker, waarna die mensen mij een aantal tips gaven om mijn apparaat te reanimeren. Alle tips geprobeerd (ook degene die ik elders op het net vond) niks helpt. Eén lichtpuntje misschien: wanneer ik het toestel terug in de auto steek, geeft hij nog steeds het startscherm. Maar ook niet méér. Ik veronderstel dat de unit dan ook niet hélemaal dood is. Heeft er iemand (behalve mij naar een Mercedesgarage sturen) een oplossing of een adres van specialisten waar ik contact mee kan opnemen?

Alvast bedankt.

Freddy

Freddy Scheepers

Geplaatst door Freddy Scheepers (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (295) PRO, 6 jaar geleden

Een specialist in deze, één van onze sponsors: www.mbnaviworld.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.