Mercedes-Benz C-Klasse: Bijgeluid aandrijfing

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2148

Heb sinds kort een c200 cdi sport-coupe.Echter heb al een korte tijd een bijgeluid,net of er iets aanloopt,en wel l achter naar mijn gevoel.Dacht eerst dat het aan de uitlaat lag,maar die is het niet.Dacht vervolgens dat het aan mischien de al wat oude band lag.Dus ook niet.Ben alles gaan controleren,de steekassen,de kruiskoppelingen enz.Waar nou wat speling op zit is waar de achterste cardanas overgaat in het voorste gedeelte.Deze komt samen bij de steunrubber onder aan het schassis,waar hij door loopt.Hier kun je als je het voorste gedeelte vasthoud tav het achterste gedeelte,het afzondelijk wat op en neer bewegen,dus speling,ruimte.Dus mijn gedachte is dat hierdoor de as in onbalans draait.met gevolg bij iedere omwenteling dat geluid.Echter een kennis van me zegt dat het daar niet van komt,en dat het gewoon is, dat daar wat speling op zit,en dat het volgens hem daar niet van komt.Wat is jullie idee.Ik heb ook al gedacht dat het nog zou kunnen komen van de wielhoogte opslag,ondanks dat er nieuwe banden opzitten of een wat aanlopend rem schoentje.? Iemand een idee,gr,Henk.

mobiel

Geplaatst door mobiel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

als je je handrem erop trekt veranderd dan dat geluid,of als je je rem licht intrapt veranderd er dan iets

mobiel (0), 16 jaar geleden

Ik probeer het uit,gr,Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.