Mercedes-benz C 200 2014: blokkering aangedreven wielen

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 274920, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 135

mercedes heeft waterschade, daardoor is alles spanningsloos. De automaat staat vast in parkeerstand en achterwielen zijn geblokkeerd. Wie weet truck om de achterwielen vrij te krijgen zodat we de auto op een aanhanger kunnen trekken?

Kees399

Geplaatst door Kees399 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dirk71 (0), 4 jaar geleden

Bij de W203 kon je eenvoudig onder het kleingeldvakje achter de schakelhendel een hevel indrukken om deze vrij te maken. Heeft de W205 niet een vergelijkbare mogelijkheid?

Dirk71 (0), 4 jaar geleden

Wordt toch wat lastiger denk ik. Deze lijkt alleen elektronisch te werken en niet meer met een "mechanische" hendel

Kees399 (0), 4 jaar geleden

We hebben nu movers gebruikt om de auto te verplaatsen.
De automaat van de W205 heeft elektrische bediening dus geen pook en palletje om te deblokkeren. En als je de aandrijfas loshaalt zit ie misschien nog op de parkeerrem? Zonder spanning kun je blijkbaar niks.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.