Mercedes-Benz 200: Brommend geluid (in cardanas ?)

Bouwjaar: 1992

Boven de 100 km, komt er een brommend geluid/resonerend geluid, lijkt te komen uit de cardan aandrijving. Als ik gas bijgeef gaat het weg. Als ik bij 100 km ontkoppel en geen gas geef wordt het brommend / resonerend geluid erger en blijft hoorbaar tot je ongeveer 50 km rijdt. Zodra ik de koppeling weer loslaat en gas geef is het weg tot het bij ongeveer 100 km weer begint. Kan dit een versleten flexible koppelingstuk zijn dat tussen de cardan en de versnellingsbak zit of iets anders?

hvanleeuwen

Geplaatst door hvanleeuwen (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

achterwiellager hoogswaarschynlyk kapot of cardan. slick50 en nieuwe cardanolie erop doen . 50 procent dat het geluid weggaat

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

het kan ook de hardyschyf zyn[uitgeslagen]

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

zet de auto op brug. achterwielen vry iemand inde auto en iemand onder .dan voorzichtig de versnellingen afgaan .geluid moet zich dan ook openbaren succes

hvanleeuwen (0), 18 jaar geleden

Martin Conelis,
Bedankt voor het advies, hardyschijf vervangen en probleem is opgelost.
Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.