Mercedes-Benz C-Klasse: C220CDI Automaat

Bouwjaar: 2000

Heb vrijdag mijn C220 diesel verruild voor een C220CDI Automaat.
Wat een verschil! Nu is de auto van febr. 2000. Ik heb gehoord dat er een zgn. CDI/2 serie is geweest, in de W202-serie. M.a.w. een gemodificeerde/verbeterde versie van de zgn. CDI/1. Indien dat het geval is, wat is er verbeterd t.o.v. de eerste versie én vanaf welk b.j. is dit dan geschiedt. Overigens staat het kenteken van de auto op febr. 2000, maar er zit een certificaat bij genaamd : EEG-certificaat van overeenstemming gedateerd juni 1999. Wie kan mij hierop een antwoord geven?

David

merkrijder

Geplaatst door merkrijder (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

inlaatcollector is veranderd dat ik weet,inlaatkanaalregeling werkte op onderdruk en bij cdi2 is dit met een elektromotor,tevens is deze inlaatcollector veranderd van aluminium naar plastiek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.