Mercedes-Benz Mb 300: ce 300 '90 op stuurslot, contactslot draait niet

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine

mb ce 300 uit 1990.

auto staat op stuurslot. contactsleutel draait niet rond. er zit geen beweging in! reservesleutel werkt ook niet. druppeltje olie in contact gespoten uren laten intrekken, helpt ook niet. reservesleutel uren laten zitten, helaas niets. ramen staan nog open! en de auto staat niet voor de deur, je snapt dat ik een probleem heb. wie heeft er tips? mocht er een ander contactslot in moeten, is die dan nog te bestellen voor dat bouwjaar/type?

alle tips zijn welkom!

alvast bedankt

gr dees

dees1972

Geplaatst door dees1972 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dockedmarc1 (0), 13 jaar geleden

dat wordt slopen, contactslot uitboren is zomaar twee en een half uur werk, en een nieuw contactslot met cylinder bestellen.
kost zomaar 160 euro en het duurt een paar dagen.

alles is wel te bestellen bij dealer en die weet ook je originele sleutelcode, dus als alles nog origineel is krijg je geen extra sleutels.

marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.