Mercedes-Benz V-Klasse: Centrale deurvergrendeling probleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

Kan iemand mij helpen met het volgende probleem:De centrale deurvergrendeling doet het niet plus dat de schuifdeur en de achterklep dicht blijven zitten. Je kan de schuifdeur wel op en van het slot doen maar hij gaat niet open. Ook werkt de afstandbediening van de vergrendeling niet.
Ik heb bij de kabelboom in de voordeur al wel de kabels weer verbonden wat daar waren enkele kabels gebroken.
Wie heeft een idee?

jandass

Geplaatst door jandass (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

zekering? zitten bij org. cpv. rechts onder dashboard. maar wil de schuifdeur helemaal niet los of gaat hij niet mee met cpv?

jandass (0), 16 jaar geleden

De zekering is heel, en de deur wil niet los ik heb het idee dat het iets met de aansturing van de centrale vergrendeling heeft te maken omdat ook de achterklep niet los wil. Alle deuren reageren ook niet op de cpv.

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

als je de deur ontgrendeld met de sleutel moet je hem gewoon open krijgen. anders zit het mechanisme ofzo vast. als je de linker deur open of op slot doet met de sleutel doet de rest dan wat of niks? de bedradin heb je weer goed aangesloten niet per ongeluk een omgewisseld? heb je de bedrading in de rechter deur ook gecontroleerd? heb je ook spanning op de zekering? is het probleem ineens gekomen of geleidelijk?

jandass (0), 16 jaar geleden

Martijn ik heb de bedrading gecontroleerd daar kan ik geen fout ontdekken.Als ik de linker deur op slot doe reageert de rest niet. De rechter deur moet ik met de sleutel op slot doen, de schuifdeur reageert wel op de sleutel maar gaat niet open en de achterklep krijg wil ook niet open. De problemen met de achterklep en de schuifdeur kwamen tegelijk en er zit wel spanning op de zekering.

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

ik zou proberen of de de binnenbekleding van de schuifdeur eraf kan krijgen en dan kijken wat er fout gaat/zit in de schuifdeur mischien dat dit naar iets leid en als je er bij kan ook de bekleding van de achterklep en daar hetzelfde doen. zo uit mijn hoofd houd het hier een beetje op. je zou nog kunnen meten of het kastje van de cpv spanning krijgt. heb je al een nieuw batterijtje in de handzender geprobeerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.