Mercedes-Benz 190 D 2.5: Centrale vergrendeling en elektrische ramen sluiten niet

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2498, Vermogen (kw): 69

Ik heb sinds enkele weken een probleem met mijn centrale vergrendeling en mijn elektrische ramen. Het bestuurdersraam stopte uit het niets met werken en de dag erna zat het passagiersraam ook geblokkeerd. Kort hierna werkte de centrale vergrendeling ook niet meer. Ik heb de batterij losgemaakt en weer gekoppeld, toen ging het bestuurdersraam wel omlaag maar niet meer omhoog 🙄. Ik heb het kastje bekeken en alles lijkt goed aangesloten te zijn. Heb ook de bekabeling van de ruiten bekeken en wat blijkt is dat er wel verlichting is (wanneer het donker is) maar de rest werkt verder niet. Heb ook recent de accu en de zekering veranderd maar dat werkt ook dus niet. Ik heb geen idee wat ik moet doen

190EVO

Geplaatst door 190EVO (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Controleer je bedrading eens in je doorvoer van de deur naar de auto, misschien dat je daar ergens een draadbreuk heb zitten. De centr. verg. werkt op afst. bed? Werkt het wel met de sleutel?

190EVO (0), 5 jaar geleden

Ik zal de bedrading in de deuren bekijken, de auto gaat alleen dicht vis afstandbediening en helaas niet via sleutel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.